València: El Govern de Fabra anuncia el tancament de Canal 9 després de la sentència

canal9 Aquest dimarts al matí s’ha donat a conèixer la resolució del tribunal valencià, en què s’acorda anul·lar l’ERO al detectar “irregularitats importants”, i es reconeix el dret del miler de treballadors acomiadats a ser readmesos; a la tarda, després d’una reunió en la que han assistit el president de la Generalitat, Alberto Fabra, i el vicepresident, José Císcar, s’ha decidit tancar RTVV.

El Govern valencià ha anunciat el tancament de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), amb Canal 9 com a mitjà de referència, després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) hagi anul·lat l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) de la societat, d’un miler de treballadors.El Govern de Fabra assegura que el seu principal objectiu ” era aconseguir una administració més lleugera i sostenible” . Podien haver eliminat alguns dels assessors del president , o els seus cuiners personals , però van recórrer de RTVV perquè ” el deute acumulat superava els 1.000 milions d’euros” .

El vicepresident i portaveu del Consell, José Císcar, ja va anunciar el passat 20 de setembre que si s’anul·lava l’ERO “no podria permetre’s una televisió pública amb gairebé 1.300 treballadors”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s