Els Iaioflautes de Terrassa participen en l’ocupació de l’Ajuntament de Sabadell a meitat del ple

sabadell3Quan encara no s'ha apagat l'expectació provocada a Terrassa amb la jornada dels Iaioflautes del passat 31 d'octubre, en què van dur a terme accions en suport de les pensions, el col·lectiu va tornar ahir dimarts a la càrrega. En aquesta ocasió van ser el grup de Iaioflautes de Sabadell que, amb suport dels seus companys de Terrassa i també amb membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sabadell, van ocupar la Sala de plens de l'Ajuntament de Sabadell en el moment en què se celebrava el Ple Municipal. Entre 80 i 90 persones van interrompre en plena Sala de plens al crit de "AQUESTA CASA ÉS NOSTRA", i es va donar la circumstància que els "okupes" eren més en nombre que les persones existents a la sala.

Després de realitzar alguns càntics referits a les pensions, la corrupció i la crisi, un component de la taula de la corporació els va indicar que existia un protocol mitjançant el qual qualsevol ciutadà pot adreçar-se al Ple de la ciutat, però que sota cap concepte podien admetre l'acció que s'estava desenvolupant.

Un portaveu dels Iaioflautes li va contestar que venien amb la intenció de llegir un
manifest a la corporació i que no pensaven marxar d'allà fins no haver-ho fet. Seguidament el grup va reprendre els seus càntics i consignes amb moltes al·lusions a la corrupció.Després d'una petita deliberació, la corporació va admetre que els Iaioflautes llegissin el manifest amb la condició que un cop llegit, marxessin i deixessin poder
prosseguir amb el Ple Municipal. Acceptats els punts per ambdues parts, el portaveu iaioflauta va iniciar la lectura del manifest. Una vegada va ser llegit i després d'uns moments en què el grup va reprendre els seus càntics i eslògans, el grup va procedir a abandonar la sala de plens.

cart

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s