Diversos col.lectius de la societat civil de Terrassa s’adhereixen al Pacte pel Dret a Decidir.

Foto : InfoTalQual

Foto : InfoTalQual

 

4 de Novembre de 2013. El Centre Excursionista de Terrassa acull gairebé a una trentena d’associacions, entitats, col·lectius i persones a títol individual per tal de signar el Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir. Es decideix deixar fora als partits polítics fins ahir mateix, un cop la societat civil es mostri a favor del pacte. Ara doncs, es començarà a demanar l’adhesió dels partits polítics locals. No obstant però, el pacte compta, a títol individual, amb diverses signatures del món de la política, entre elles la de Manuel Royes i Vila juntament amb la de Domènec Jofresa i Vellsolà.

pacte  Després de la crida que va fer la societat catalana el darrer 11 de Setembre, amb la Via Catalana per la Independència, ara de forma local, es fa un pas més. Així ho varen presentar Jordi Joanico i Pep Forn, els quals presidien l’acte. 

Així doncs, s’arriba a un acord de mínims, però que es consideren suficientment sòlids per a tirar endavant la iniciativa. Per això, es demana a tots els col·lectius i persones signants del pacte a promoure la iniciativa a través de dos eixos bàsics. En primer lloc, publicar que estan adherits al pacte i que aquest es promocioni, i en segon lloc, que es generi debat a favor del dret a decidir al voltant d’aquests col·lectius.

Durant tota la jornada de presentació del pacte, es posa molt d’èmfasi en l’aspecte democràtic, es reivindica el dret a decidir d’un poble, així com també es dona rellevància al fet de ser una iniciativa popular, encara que estigui recolzada i incentivada pels poders polítics. Es declara doncs, que la ciutat de Terrassa ha apostat sempre per la defensa dels drets de la ciutadania, i per tant també es compromet i aposta per el dret a decidir.

Podeu cercar més informació sobre el Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir en aquest enllaç www.ce-terrassa.cat/pacte-terrassenc-pel-dret-decidir o be a través de twitter #pacteTerrassaDD.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s