InfoTalQual nou mitjà digital a Terrassa que sortirà a la llum el pròxim 2 de desembre

A partir 2 desembre definitivoInfoTalQual és un nou mitjà digital que sortirà a la llum el pròxim 2 de desembre. El nostre objectiu és informar els ciutadans de forma imparcial dels fets que es produeixen al seu voltant amb un objectiu bàsic: aconseguir una societat informada que pugui opinar amb criteri d’allò que l’envolta. A més, tenim la intenció de crear debat per poder retratar la pluralitat d’opinions que formen la ciutadania. La intenció és apropar figures polítiques i de la societat civil  al ciutadà per què aquest pugui entendre millor les decisions que adopten aquells que han de respondre a les seves necessitats
també  entrarà en funcionament una nova web, que té per objectiu principal, aproximar-se al ciutadà tot oferint bens i serveis de qualitat.

Terrassa Tal Qual, serà doncs, l’agenda unificada de la ciutat de Terrassa, on es podran trobar totes les activitats i events del que anomenem la societat civil, és a dir, els diversos col·lectius d’índole política, cultural, associativa etc.

D’altra banda, Terrassa Tal Qual ofereix un noticiari diari (local, internacional economia medi ambient… ), a més d’entrevistes i articles d’opinió. Pretén doncs, ésser un diari online complert de notícies i esdeveniments rellevants explicats d’una forma acurada i objectiva. Els ciutadans i ciutadanes tenen dret a una informació de qualitat.

En tercer lloc, volem complementar la nostra web amb una botiga online, on els clients puguin aconseguir productes de qualitat i de proximitat. Terrassa Tal Qual ofereix doncs, un espai d’intercanvi directe i gratuït per vendre o intercanviar articles d’artesania i segona mà.

podeu adreçar-vos al següent correu electrònic info@infotalqual.com o bé al número de telèfon 930.109.129, i demanar informació al respecte.

facebook:; https://www.facebook.com/pages/Info-Tal-Qual/595693503827927?ref=hl


Us agraïm la vostra col.laboració i esperem ser d'utilitat.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s