Vaga a l’empresa Federació Farmacèutica de Terrassa

 

Segons informa la Federació d’Indústries del Tèxtil, Químiques i Afins (FITEQA) de CCOO del Vallès Occidental, els representants dels treballadors de la l’empresa Federació Farmacèutica de Terrasa van assistir ahir, dia 24 d’octubre, a l’acte de conciliació al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC). L’acte ha resultat sense acord, entre d’altres motius per la falta d’assistència de la Direcció de l’Empresa.

 

Això significa que dilluns que ve, 28 d’octubre, s’iniciarà la vaga prevista per a sis dies. Els treballadors, i en el seu nom el comitè de vaga, han intentat per tots els mitjans iniciar una negociació que la Direcció de l’empresa no solament no ha acceptat sinó que ha evitat en tot moment. No ha obert taules de negociació amb el comitè i ha aplicat de forma unilateral la subcontractació de l’activitat principal de l’empresa amb CTC, amb l’objectiu de primer desplaçar a la plantilla fixa a treballs no estables amb la finalitat d’acomiadar-los a partir de gener, quan finalitza el Conveni d’empresa, i després imposar una clàusula de no acomiadament pensant en amortitzar llocs de treball amb només vint dies per any treballat.

 

Així mateix els representants de l’empresa no han acudit a la mediació en el TLC en dues ocasions i a l’única que van acudir ho van fer com a mers espectadors de l’acte, sense tenir cap tipus de contemplació ni respecte cap als treballadors. Fa por pensar que aquest tipus d’empreses en les quals els accionistes són els propis farmacèutics “gestionin” els fàrmacs i medicaments que consumim la resta de ciutadans.

 

 

 

 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya

Barcelona, 25 d’octubre de 2013

Secretaria de Comunicació i Xarxes Socials
CCOO de Catalunya
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s